Jump to content
Cover for Väärän jäljillä
Isbn: 978-95-1317-304-3
Publisher: Tammi
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: January 2015

E-book

Väärän jäljillä

Maria Kallion kymmenes tapaus!

Kahden yleisurheilijan dopinginkäytön paljastaneen toimittajan auto suistetaan tieltä, kun hän on palaamassa haastattelukeikalta. Kyydissä on myös yllätysläpimurron 800 metrin juoksussa tehnyt Toni Väärä. Molemmat loukkaantuvat vakavasti.

Toimittaja Särkikoski on saanut tappouhkauksia jo ennen kolaria, eikä niille näy loppua. Viimein uhkaukset pannaan täytäntöön, ja sisäasiainministeriön alaisessa perheväkivallan tutkimusprojektissa työt aloittanut Maria Kallio vedetään jälleen mukaan murhatutkintaan. Muistot lähes katastrofiin päättyneestä edellisestä henkirikostapauksesta eivät jätä rauhaan, mutta kilpajuoksussa murhaajan kanssa ei auta jäädä lepäämään takasuoralle. Ennen kuin maalinauha katkeaa, on poliiseja ehtinyt johtaa väärän jäljille aivan liian moni.

Suomen suosituimpiin kirjailijoihin kuuluva Leena Lehtolainen tunnetaan Maria Kallio- ja Henkivartija-romaaneistaan. Niiden lisäksi hän on kirjoittanut perhe- ja avioliittoromaaneja ja jännitysnovelleja. Lehtolaista on käännetty yli 30 kielelle – Yhdysvalloissa vain Jo Nesbø on häntä käännetympi pohjoismainen jännityskirjailija.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone