Jump to content
Cover for Menestyksen hinta - Nokian matkapuhelinten menestystarina napaansa tuijottavien liikemiesten ja hullujen sammakoiden maailmassa
Isbn: 978-95-2590-105-4
Publisher: Klaava Media
Category:
Economics & Business
Accessible since: April 2015

E-book

Menestyksen hinta - Nokian matkapuhelinten menestystarina napaansa tuijottavien liikemiesten ja hullujen sammakoiden maailmassa

Menestyksen hinta kertoo Nokian matkapuhelinten ilmiömäisen tarinan mielenkiintoisten henkilöiden, liiketoimien ja tuotteiden kautta.

Kuka ne soittoäänet oikein keksikään ja mitä tekemistä Van Halenin Jump-kappaleella siinä oli? Kuinka Communicator-älypuhelin syntyi ja mitä ihmettä laitteella tehdään Eduskunnan täysistunnossa?

Eikös Pekka Ala-Pietilästä pitänyt tulla Jorma Ollilan seuraaja, mutta uutena pääjohtajana aloittikin Olli-Pekka Kallasvuo ja hänen jälkeensä Stephen Elop? Oliko Mato Valtonen edellä aikaansa kun Internetiä ensimmäisen kerran tungettiin puhelimiin vai oliko 3G-lisenssihuuman aloittanut Vodafonen Chris Gent se todellinen telealaa muuttanut visionääri?

Entä miten on mahdollista, että intialaiset pitävät Nokiaa ja matkapuhelinta samana asiana, mutta yhdysvaltalaiset eivät muista tuotemerkistä enää muuta kuin että se on joku japanilainen brändi?
 Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone