Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: HUOM! Biblio-palvelun sopimus päättyy 22.3., sen jälkeen lainat eivät enää ole käytettävissä.
Omslagsbild för Onni
Isbn: 978-95-1042-219-9
Förlag: WSOY
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: augusti 2016
Uppläsare: Aku Laitinen
Length: 12 timmar 50 minuter

Ljudbok

Onni

Media ei enää myy journalismia, vaan sen vieressä olevaa mainostilaa. Uutisia ei kirjoiteta lukijoiden vaan ilmoittajien tarpeisiin.

Oskarilla on ongelma. Hän rakastaa toimittajan työtään mutta vihaa ammattinsa kurjistumista - ja koko työelämän nykyistä hulluutta. Pystyykö Oskari huiputtamaan itselleen ylennyksen psykologi Emmalta? Työhaastattelu käynnistyy hyvin, mutta sitten hänen puheisiinsa alkaa lipsahdella hankalia paljastuksia. Totuuksia media-alasta, kertomuksia ex-tyttöystävä Tuulikista alias Tuhannen Mulkun Tuulikista, joka päätti nuorena pelastaa kaikki Suomen homot - ja koulutoveri Aaposta eli Roady Runnerista, joka muusikkona ja supliikkimiehenä on pikamatkalla supertähteyteen.

Onni on teräväkärkinen aikalaisromaani, riemukas kertomus Helsingin mediasta, Rovaniemen homoista ja globaalia glooriaa tavoittelevasta Youtube-sukupolvesta.

Pekka Hiltunen (s. 1966) on Oulusta kotoisin oleva toimittaja ja kirjailija, jonka esikoisteos Vilpittömästi sinun (2011) voitti Vuoden johtolanka -palkinnon, Kirjakauppojen Laila Hirvisaari -palkinnon ja Kaarlen kirjallisuuspalkinnon. Studio-jännärisarjan aloittanut teos on ollut Suomessa arvostelumenestys ja sen käännösoikeudet on myyty jo kuuteen maahan. Jännäreillä aloitettuaan hän on hypännyt polttavan ajankohtaisen proosan pariin. Hiltunen työskentelee Mondo-lehden toimituspäällikkönä.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone