Jump to content
Cover for Tyttö lumisateessa
Isbn: 978-91-8850-107-3
Publisher: Made By BookBeat
Category:
Novels Crime & Mystery
Accessible since: January 2017

E-book

Tyttö lumisateessa

PAHUUS ON LÄHEMPÄNÄ KUIN USKOTKAAN

 

Kylmänä ja lumisena uudenvuodenyönä 16-vuotias Hedda Losjö katoaa. Vanhemmat ovat hämillään ja epäuskoisia. Mitä ihmettä on voinut tapahtua hyvästä ja vauraasta lääkäriperheestä olevalle tytölle värmlantilaisessa pikkukaupungissa lumisateen ja pakkasen yltyessä? Petra Wilander ja Christer Berglund Hagforsin pikkuiselta poliisilaitokselta ryhtyvät tutkimaan tapausta ja saavat nopeasti selville, että Hedda on elänyt kaksoiselämää.

 

Vain vähän myöhemmin löytyy maakellarista murhattu nuori tyttö. Vain muutaman kilometrin päässä Heddan kotitalosta. Tyttö on alasti ja kuollut niskalaukaukseen. Onko hän Hedda?

 

Toimittaja Magdalena Hansson on jättänyt Tukholman ja muuttanut takaisin kotiin Hagforsiin mukanaan 6-vuotias adoptoitu Nils ja avioeron raastavat tuskat. Hän on väsynyt ja masentunut ja toivoo, että lapsuudesta ja nuoruudesta tutun ympäristön rauha palauttaa elämänilon. Paikallislehden toimittajana Magdalena törmää Heddan kohtaloon työssään ja alkaa sitoutua tytön tarinaan yhä vahvemmin. Hänkin alkaa tutkia tapausta ja pian Magdalena huomaa, että päällepäin levollisen seudun asukkailla on salaisuuksia, joiden paljastumisen estämiseksi he ovat valmiita tekemään mitä vain.

 

Ninni Schulman on ruotsalainen menestyskirjailija, jonka Magdalena Hanssonista ja värmlantilaisesta Hagforsin pikkukaupungista kertovan jännityssarjan Tyttö lumisateessa aloittaa.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone