Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: HUOM! Biblio-palvelun sopimus päättyy 22.3., sen jälkeen lainat eivät enää ole käytettävissä.
Omslagsbild för Supermarsu ja roskaavat ryökäleet
Isbn: 978-95-1319-992-0
Förlag: Tammi
Kategori:
Barn & Ungdom 6-9 år
Tillgänglig sedan: april 2018
Uppläsare: Susanna Haavisto
Length: 2 timmar 35 minuter

Ljudbok

Supermarsu ja roskaavat ryökäleet

Maapallo romusateen armoilla -- nyt tarvitaan Supermarsua!

Taivaalta tupsahtelee kummallisia tavaroita: ämpäreitä, leivänpaahtimia, kenkiä, banaaninkuoria... esineitä kolahtaa jopa opettajan päähän ja uutisankkurin pöydälle kesken lähetyksen.

Aluksi romusade on kaikkien mielestä vain huvittavaa, mutta Supermarsu-Emilia haistaa pian palaneen käryä. Hän lähtee Lahden mäkimonttuun tapaamaan Jättiläismarsua, joka on yleensä hyvin perillä maailmankaikkeuden asioista. Liittyisikö muuan kaukainen planeetta ilmiöön? Samaan aikaan Emilian luokalle tulee uusi oppilas, joka näyttää aivan tavalliselta koulupojalta, mutta jolla on yleisesti ottaen pallo hukassa. Aivan kuin hän olisi toiselta planeetalta... Kun äiti vielä kertoo, että hän ja Pertti ovat menossa naimisiin, Emilialla riittää stressattavaa -- löytääkö hän ratkaisun pulmiinsa? Ensimmäinen Supermarsu-elokuva sai ensi-iltansa alkuvuodesta 2018. Elokuvassa yhdistyvät taitavasti huippuluokan animaatio ja elävät näyttelijät.

Helsinkiläinen Paula Noronen on huumoriin erikoistunut kirjailija, tv-persoona ja käsikirjoittaja. Hän on opiskellut Taideteollisessa korkeakoulussa tv- ja elokuvakäsikirjoittamista ja suorittanut taiteen kandidaatin tutkinnon. Hänen suosituista Supermarsu- ja Yökoulu-lastenkirjasarjoistaan nauttivat kaikenikäiset hersyvän huumorin ystävät. Supermarsu on esiintynyt myös elokuvissa ja näytelmissä. Keväällä 2020 julkaistiin Norosen ensimmäinen aikuisten kirja, Tarja Kulho -- Räkkärimarketin kassa, joka on saanut hurmioituneen vastaanoton. Paula Norosen perheeseen kuuluu puoliso, kaksi lasta ja Remu-koira.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone