Jump to content
The library informs: Biblion lainamäärärajoitus on muuttunut: voit lainata korkeintaan 4 e- tai e-äänikirjaa kuukaudessa.
Cover for ZOO! #1: Virala genier
Isbn: 978-95-2333-119-8
Publisher: Förlaget M
Category:
12 -15 years Children's books Humour
Accessible since: January 2019

E-book

ZOO! #1: Virala genier

ZOO! #1: Virala genier är den första boken i en skamlös skratta-högt serie om en tonårspojke och hans vardag, full av överraskningar och igenkänning. Svår att låta bli, omöjlig att lägga ifrån sig.

När Atlas börjar åttan har bästa vännen Elliott precis flyttat utomlands. I skolan tycks det mesta annat också ha förändrats – Justus har blivit kändis genom virala videoklipp och Tessie har genomgått en otrolig pubertet. Nya elever har börjat på klassen – den coola Sarah-Li, och en utbyteselev som inte ens lärarna verkar veta om är kille eller tjej. Bland allt det nya är Miniturken med sin diabetes det enda konstanta, Atlas ständige följeslagare.

I seriens första bok har skolan drabbats av näthysteri. Justus i 8A har skapat det virala fenomenet våffling medan Atlas räddar livet på Miniturken och får ett diplom av lärarna. När både Atlas och Justus blir nominerade till skolstyrelsevalet startar de varsin kampanj, där inte bara makten står på spel. Ska åttorna representeras av någon med popularitet och muskler eller av någon med riktiga idéer? Sarah-Li ställer överraskande upp som Atlas kampanjchef och kommer med bra förslag, men hur klår man en viralt känd fotbollskille som verkar vara beredd att göra vad som helst?

Nominerad till Finlandia Junior 2017. 
 

"Virala genier är en humortriumf"

KULTURVINDENLog in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone