Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: HUOM! Biblio-palvelun sopimus päättyy 22.3., sen jälkeen lainat eivät enää ole käytettävissä.
Omslagsbild för Jaetun johtajuuden taito
Isbn:
Förlag: PS-kustannus
Kategori:
Samhälle & politik
Tillgänglig sedan: februari 2019

E-bok

Jaetun johtajuuden taito

Perinteisesti johtaja ilmaisee voimansa kykenemällä ottamaan asiat haltuun ja saamalla muut toimimaan hänen tahtonsa mukaan. Tällaisen johtamisen seurauksena ihmiset tekevät sen, mitä on käsketty – ei enempää.

Nykyisissä asiantuntijaorganisaatioissa se ei kuitenkaan riitä. Nyt tarvitaan sitoutumista, oma-aloitteellisuutta ja luovuutta. Vain innostuneet ja työhönsä sekä organisaatioon sitoutuneet ihmiset kykenevät tähän.

Ratkaisu nykyisiin vaatimuksiin on jaettu johtajuus. Jaettu johtajuus ei tarkoita delegointia eikä heitteille jättämistä. Se on taitolaji, joka rakentuu hyvän johtamisen ja työskentelyn jatkuvaan vaalimiseen.  

Kirja avaa nykyisin tarvittavaa johtamisnäkemystä ymmärrettävällä ja viimeaikaisia teoreettisia ajatuskulkuja soveltavalla tavalla. Teoksessa käsitellään muun muassa johtamisen moninaista luonnetta ja haasteita, työntekijöiden parhaiden puolien esille saamista, tuloksellista työskentelyä, muutoksen johtamista ja työhyvinvointia. Kirjassa johtajuuden tunnistetaan olevan osin yhteisöllinen ja osin yksilöllinen taito.

Pauli Juuti on valtiotieteiden tohtori ja professori sekä yrittäjä. Hän on työskennellyt lukuisissa maamme elinkeinoelämän organisaatioissa asian­tuntijana ja kehittäjänä.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone