Jump to content
Cover for Huomioita neuroottiselta planeetalta
Isbn: 978-95-2726-966-4
Publisher: Aula & Co
Category:
Philosophy Psychology
Accessible since: February 2019

E-book

Huomioita neuroottiselta planeetalta

Oman mielen käyttöopas digitaalisessa maailmassa selviytymiseen

Stressi ja ahdistus ovat luikerrelleet osaksi jokapäiväistä elämäämme. Internetin ja sosiaalisen median ansiosta olemme enemmän ja tiiviimmin yhteydessä toisiimme kuin koskaan aikaisemmin, mutta silti tunnemme itsemme entistä yksinäisemmiksi ja levottomiksi. Oikea ja väärä tieto ja mielipiteet vyöryvät luoksemme kaikista digitaalisista kanavista. Meidän on jatkuvasti seurattava, murehdittava ja kommentoitava kaikkea maailmanpolitiikasta omaan painoindeksiimme, ruokavalioihin ja naapurin kissavideoon. Ihastelemme ja kauhistelemme toistemme täydellisen näköisiä elämiä ja yleviä mielipiteitä sosiaalisessa mediassa. Pöyristymme, innostumme, ihastumme, raivostumme, hermostumme, riemastumme ja vihastumme kymmeniä kertoja päivässä, joka päivä.

Kärsittyään vuosia ahdistuksesta ja paniikkikohtauksista Matt Haig alkoi pohtia vakavasti, mikä yhteys nykymaailman levottomuudella on hänen kokemaansa pahoinvointiin. Huomioita neuroottiselta planeetalta on rehellinen ja tarpeellinen vertaisopas nettiahdistuksesta ja vilpitön katsaus siihen, miten tuntea itsensä onnelliseksi, inhimilliseksi ja kokonaiseksi levottomassa nykymaailmassa, tässä hetkessä. 

Matt Haig (s. 1975) on tämän hetken suosituimpia brittiläisiä kirjailijoita. Hän on kirjoittanut sekä tietokirjoja että romaaneja aikuisille ja lapsille. Hän on saanut kirjoistaan lukuisia palkintoja ja niitä on käännetty yli 30 kielelle.

 

”Viisas, rehellinen ja vangitseva.” – Sunday Times 

”Nauti annos tätä kirjaa kahdesti päivässä, ruoan kanssa tai ilman. Se on pullollaan viisautta, älyä, rakkautta ja ymmärrystä.” – Stephen Fry 

”Vilpitön ja lämminhenkinen opas modernissa maailmassa selviytymiseen. Rehellinen, ymmärrettävä ja ajankohtainen kirja, jonka lukeminen tekee luultavasti hyvää mielenterveydellesi. Varsinkin jos jätät lukemisen ajaksi älypuhelimesi toiseen huoneeseen…”  – Guardian

”Loistava, vilpitön ja viisas” – Fearne Cotton 

”Nerokas” – Ruby Wax

 Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone