Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: HUOM! Biblio-palvelun sopimus päättyy 22.3., sen jälkeen lainat eivät enää ole käytettävissä.
Omslagsbild för Maksun hetki
Isbn: 978-95-2312-467-7
Förlag: Minerva kustannus
Kategori:
Romaner Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: mars 2019

E-bok

Maksun hetki

Kylmänä, tuulenpieksämänä päivänä Malmön meriuimalan edustalta löytyy jäätynyt mies, jota on julmasti pahoinpidelty ja kidutettu. Jonny Lilja tunnistaa jäästä irrotetun uhrin jugoslavialaisen mafiapomon Ratko Jokovicin lähimmäksi mieheksi. Vanhalla pelivelalla uhkaillen Jokovic määrää Jonnyn ottamaan selvää, mitä hänen henkivartijalleen on tapahtunut ja kuka on vastuussa.

Pian Jonnya kuitenkin kohtaa vielä suurempi tragedia. Hänen entinen vaimonsa murhataan, ja Jonnysta tulee pääepäilty. Jälleen kerran Jonny joutuu pakoilemaan henkensä kaupalla niin Malmön poliisia kuin toisiaan vastaan sotaa käyviä rikollisliigoja. Hän voi selvitä vain selvittämällä itse oikean syyllisen.

Poliiseista ainoastaan Eva Ström uskoo Jonnyn syyttömyyteen. Vastoin esimiestensä määräyksiä hän alkaa kaikessa hiljaisuudessa tutkia näitä murhia löytääkseen syyllisen Jonny Liljan ahdinkoon.

Malmöläispoliiseista Jonny Liljasta ja Eva Strömistä kertovan kirjasarjan toinen, itsenäinen osa vahvistaa lopullisesti Olle Lönnaeuksen kuuluvan ruotsalaisten nykydekkaristien ehdottomaan kärkeen.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone