Jump to content
Cover for Undertaker
Isbn: 978-95-2289-372-7
Publisher: CrimeTime
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: September 2019

E-book

Undertaker

Kuolema on hänen täydellinen alibinsa.

Hautausurakoitsija Jarmo Kivi on poliisin luotettu tuttu: hän tulee rikospaikalle ja huolehtii rikoksen jäljet huomaavaisesti pois. Kivellä on kuitenkin synkkä salaisuus: todelliselta ammatiltaan hän on kansainvälinen rikollinen, joka ei kaihda äärimmäisiäkään keinoja edistääkseen synkkiä liiketoimiaan.

Kiperään tilanteeseen elämässään ajautuneen nuorukaisen Tuomas Linnun ja Kiven tiet risteävät tilanteessa, josta Tuomas ei tunnu löytävän ulospääsyä. Hän ajautuu Kiven apumieheksi hautaustoimistoon ja havahtuu huomamaan Kivessä olevan jotain pelottavaa. Kuka Kivi oikein on? Millaista pahaa hänen menneisyydestään löytyykään? Se alkaa selvitä Tuomakselle aivan liian myöhään.

Undertaker-sarja kertoo poikkeuksellisista yksilöistä, jotka ovat valmiita äärimmäisiin tekoihin suojellakseen lähimmäisiään, edistääkseen rikollisia liiketoimiaan ja selviytyäkseen maailmassa, jossa ihmishenki ei ole minkään arvoinen. Trillerisarjaan kuuluvat myös osat Kuolemanenkeli, Kuolemanlaakso, Kuoleman kosketus ja Kuolemanpelko.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone