Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: HUOM! Biblio-palvelun sopimus päättyy 22.3., sen jälkeen lainat eivät enää ole käytettävissä.
Omslagsbild för Kuin tuhka tuuleen
Isbn: 978-95-1236-578-4
Förlag: Otava
Kategori:
Romaner Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: oktober 2019

E-bok

Kuin tuhka tuuleen

Joukko vanhoja opiskelukavereita matkustaa Lontoosta juhannushäihin Shetlannin pohjoisimmalle saarelle Unstiin. Myöhään juhlailtana yksi ystävyksistä, Eleanor, kuitenkin katoaa - kuin tuhka tuuleen. Seuraavana päivänä Eleanorin ystävä saa itsemurhaviestin sähköpostiinsa, ja myöhemmin löydetään Eleanorin ruumis. Tapausta lähetetään tutkimaan etsivät Jimmy Perez ja Willow Reeves. Ennen kuolemaansa Eleanor väitti nähneensä paikallisen haamun, 1920-luvulla hukkuneen lapsen - voisiko vanha tragedia liittyä tapaukseen?

Kuin tuhka tuuleen on suositun Shetlanti-dekkarisarjan kuudes osa. Dekkarien maisema on tuttu myös tv-sarjasta Shetlandsaarten murhat, jonka neljäs kausi esitettiin Ylellä syksyllä 2018. Cleeves vieraili Helsingin kirjamessuilla 2018 ja sai runsaasti huomiota lehdissä ja blogeissa.

Ann Cleeves on palkittu brittikirjailija, jonka kirjoja on julkaistu yli 30 kielellä. Suomeksi Cleevesin romaaneista julkaistaan Shetlanti- ja Vera-sarjoja. Molemmista sarjoista on tehty tv-sovitus, joita esittää Suomessa Yle. Vuonna 2017 Cleeves sai CWA Diamond Dagger -palkinnon merkittävistä saavutuksista rikoskirjallisuuden alalla.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone