Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: HUOM! Biblio-palvelun sopimus päättyy 22.3., sen jälkeen lainat eivät enää ole käytettävissä.
Omslagsbild för K niinku Klara 19 - Oletko rakastunut?
Isbn: 978-87-2626-644-3
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Barn & Ungdom
Tillgänglig sedan: november 2019
Uppläsare: Elina Saarela
Length: 44 minuter

Ljudbok

K niinku Klara 19 - Oletko rakastunut?

Klara on lähdössä vesipuistoon tyttökavereittensa kanssa. Retki onnistuu yli kaikkien odotusten. Klara tapaa Karlin vesipuistossa. Karlin nimi kirjoitetaan K-kirjaimella. Karl on söpö, ja Klara huomaa rakastuneensa. Mutta tunteeko Karl samoin häntä kohtaan?

"K niinku Klara" on helppolukuinen kirjasarja, joka kertoo Klarasta ja hänen tyttökavereistaan. Kirjat käsittelevät ystävyyssuhteita, koulunkäyntiä ja aikuistumista (ja vähän rakkauttakin). Kirjasarja kohtaa lukijansa juuri siinä tilanteessa, jossa he itse ovat.

Line Kyed Knudsen on syntynyt Kööpenhaminan esikaupungissa vuonna 1971 ainoana lapsena. Jo nuorena hän rakasti näyttelemistä ja laulamista. Lukiossa hän valitsi musikaalis-matemaattisen linjan, ja ylioppilaaksi päästÿään hän aloitti opinnot teatterikoulussa, muttei koskaan valmistunut sieltä vaan valmistui kauppatieteiden maisteriksi. Hänen kirjallinen menestyksensä alkoi vuonna 2003, jolloin hän julkaisi esikoisromaaninsa, ja vuonna  2007 hänelle myönnettiin tanskalainen Gyldendalin Peppi-stipendi. Hän kirjoittaa lasten- ja nuortenkirjoja ja opettaa luovaa kirjoittamista.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone