Jump to content
Cover for Suhteita
Isbn: 978-87-2625-228-6
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Romance
Accessible since: March 2020
Narrator: Ritva-Liisa Elivuo
Length: 2 hours 32 minutes

Audiobook

Suhteita

Nainen istuu sairaan miehensä vuoteen vieressä ja miettii, onko koskaan rakastanut miestään. Olisiko rakkauden pitänyt tuntua jotenkin toisenlaiselta? Mikä on se sanoittamaton tunne, joka jäytää hänen sisällään ja sanoo, ettei elämän kuulunut olla ihan tällaista?

Mestarillinen Maria Jotuni kuljettaa novellikokoelmansa näyttämölle vuoronperään Ainan, Margaretan, Anitan, Oliivian, Bertan ja Annastiinan. Novellit analysoivat miesten ja naisten välisiä suhteita ja naisen asemaa 1900-luvun alun Suomessa – ja saavat lukijan hämmästelemään Jotunin psykologista tarkkanäköisyyttä.

Kirjailija Maria Jotuni (1880–1943) on yksi mestarillisimpia suomalaisia kirjailijoita. Hänen tunnetuin teoksensa on onnetonta avioliittoa kuvaava romaani “Huojuva talo”, joka julkaistiin vasta 20 vuotta hänen kuolemansa jälkeen.

Helsingin yliopistossa kirjallisuutta ja taidehistoriaa opiskellut Jotuni julkaisi myös näytelmiä ja novellikokoelmia. Hän käsitteli teoksissaan usein naisten asemaa ja yhteiskunnallisia epäkohtia. Jotunin tarkkanäköiset ihmiskuvaukset ihastuttavat myös 2000-luvulla.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone