Jump to content
Cover for Suvituulia Euroopasta
Isbn: 978-87-2642-540-6
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Romance
Accessible since: June 2020

E-book

Suvituulia Euroopasta

Kun pieneen keskisuomalaiseen Laiturin kuntaan saapuu suuren eurooppalaisen maatutkimuksen myötä miesvoittoisen tutkijaryhmän sijaan kolme pirteää ja pätevää nuorta naista, saa koko kunta yllättyä. Pyörälle päästään menevät sekä Laiturin kunnanjohtaja että muut miehet, jotka luulivat asian hoituvan äijien kesken. Tilanne huolestuttaa myös Marsu Suvelaa ja Anna Rantalaa – sekä erityisesti Marsun siskoa Suvia, joka on tottunut saamaan haluamansa: Laiturin sinkkumiehillä on nyt uusia ihailijoita.

Suvituulia Euroopasta on viihdyttävä ja romanttinen, kesäiselle maaseudulle sijoittuva kertomus. Romaanin on kirjoittanut Jorma Kurvinen salanimellä Elsa Anttila, ja se julkaistiin alunperin vuonna 1995.

Elsa Anttila on kirjailija Jorma Kurvisen (1931–2002) salanimi. Kurvinen tunnetaan erityisesti "Susikoira Roi" -nuortenkirjasarjasta. Kurvinen julkaisi myös aikuisten romaaneja. Hän työskenteli toimittajana Uudessa Oulussa ja kaunokirjallisuutta julkaisevassa Nyyrikissä, mutta jäi päätoimiseksi kirjailijaksi vuonna 1978. Kurvinen sai Valtion kirjallisuuspalkinnon kolmesti.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone