Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: HUOM! Biblio-palvelun sopimus päättyy 22.3., sen jälkeen lainat eivät enää ole käytettävissä.
Omslagsbild för Suvituulia Euroopasta
Isbn: 978-87-2642-540-6
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Romantik
Tillgänglig sedan: juni 2020

E-bok

Suvituulia Euroopasta

Kun pieneen keskisuomalaiseen Laiturin kuntaan saapuu suuren eurooppalaisen maatutkimuksen myötä miesvoittoisen tutkijaryhmän sijaan kolme pirteää ja pätevää nuorta naista, saa koko kunta yllättyä. Laiturin miehet kunnanjohtajaa myöten ovat pyörällä päästään, he kun luulivat asian hoituvan miesten kesken.

Kesäromanssia haikailevat Marsu Suvela ja Anna Rantala eivät ole tilanteesta innoissaan, sillä Laiturin sinkkumiehillä riittää nyt ihailijoita. Puhumattakaan Marsun kauniista siskosta Suvista, joka on tottunut menestykseen ja ihailuun. Laiturin pitäisi tarjota parastaan eurooppalaisille kunniavieraille, mutta miten käy, kun visiitti ei tuo mukanaan pelkkiä leppoisia suvituulia?

Suvituulia Euroopasta on kesäiselle maaseudulle sijoittuva viihdyttävä ja romanttinen kertomus. Romaanin on kirjoittanut Jorma Kurvinen salanimellä Elsa Anttila, ja se julkaistiin alunperin vuonna 1995.



Elsa Anttila on kirjailija Jorma Kurvisen (1931–2002) salanimi. Kurvinen tunnetaan erityisesti "Susikoira Roi" -nuortenkirjasarjasta. Kurvinen julkaisi myös aikuisten romaaneja. Hän työskenteli toimittajana Uudessa Oulussa ja kaunokirjallisuutta julkaisevassa Nyyrikissä, mutta jäi päätoimiseksi kirjailijaksi vuonna 1978. Kurvinen sai Valtion kirjallisuuspalkinnon kolmesti.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone