Jump to content
Cover for Meikätyttö ei niiaa
Isbn: 978-87-2642-551-2
Publisher: Saga Egmont
Category:
Romance Feelgood
Accessible since: July 2020

E-book

Meikätyttö ei niiaa

Hotellissa työskentelevällä Erja on aloittanut suhteen pomonsa Kalervon kanssa. Rakkauteen tulee kuitenkin pian ryppyjä, sillä Kalervo pyrkii pitämään parin seurustelun salassa ja Erjaa alkaa sapettaa Kalervon valheellinen kaksinaamaisuus.

Ihan kuin harmia ei olisi jo tarpeeksi, Erjan maisteriksi valmistunut Mirkku-sisko palaa kotiin ulkomailta. Mirkku on oikea kylän prinsessa, jolla riittää ihailijoita, ja Erjan viimeisten vuosien aikana lientynyt kateus sisartaan kohtaan nostaa taas päätään. 

Samassa Erja huomaa epäilevänsä omia elämänvalintojaan. Onko hänellä ja Kalervolla tulevaisuutta? Ja kuka on miehiään tummasilmäinen Anssi Rantala, joka on tullut hotellille rakennustöihin?

"Meikätyttö ei niiaa" on viihdyttävä rakkausromaani vuodelta 1983. Kirja oli julkaisuvuonnaan myyntimenestys, ja siinä sukelletaan myös paikallispolitiikan kiemuroihin.Elsa Anttila on kirjailija Jorma Kurvisen (1931–2002) salanimi. Kurvinen tunnetaan erityisesti 'Susikoira Roi' -nuortenkirjasarjasta. Kurvinen julkaisi myös aikuisten romaaneja. Hän työskenteli toimittajana Uudessa Oulussa ja kaunokirjallisuutta julkaisevassa Nyyrikissä, mutta jäi päätoimiseksi kirjailijaksi vuonna 1978. Kurvinen sai Valtion kirjallisuuspalkinnon kolmesti.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone