Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: HUOM! Biblio-palvelun sopimus päättyy 22.3., sen jälkeen lainat eivät enää ole käytettävissä.
Omslagsbild för Meikätyttö ei niiaa
Isbn: 978-87-2642-551-2
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romantik Feelgood
Tillgänglig sedan: juli 2020

E-bok

Meikätyttö ei niiaa

Hotellissa työskentelevällä Erja on aloittanut suhteen pomonsa Kalervon kanssa. Rakkauteen tulee kuitenkin pian ryppyjä, sillä Kalervo pyrkii pitämään parin seurustelun salassa ja Erjaa alkaa sapettaa Kalervon valheellinen kaksinaamaisuus.

Ihan kuin harmia ei olisi jo tarpeeksi, Erjan maisteriksi valmistunut Mirkku-sisko palaa kotiin ulkomailta. Mirkku on oikea kylän prinsessa, jolla riittää ihailijoita, ja Erjan viimeisten vuosien aikana lientynyt kateus sisartaan kohtaan nostaa taas päätään. 

Samassa Erja huomaa epäilevänsä omia elämänvalintojaan. Onko hänellä ja Kalervolla tulevaisuutta? Ja kuka on miehiään tummasilmäinen Anssi Rantala, joka on tullut hotellille rakennustöihin?

"Meikätyttö ei niiaa" on viihdyttävä rakkausromaani vuodelta 1983. Kirja oli julkaisuvuonnaan myyntimenestys, ja siinä sukelletaan myös paikallispolitiikan kiemuroihin.



Elsa Anttila on kirjailija Jorma Kurvisen (1931–2002) salanimi. Kurvinen tunnetaan erityisesti 'Susikoira Roi' -nuortenkirjasarjasta. Kurvinen julkaisi myös aikuisten romaaneja. Hän työskenteli toimittajana Uudessa Oulussa ja kaunokirjallisuutta julkaisevassa Nyyrikissä, mutta jäi päätoimiseksi kirjailijaksi vuonna 1978. Kurvinen sai Valtion kirjallisuuspalkinnon kolmesti.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone