Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: HUOM! Biblio-palvelun sopimus päättyy 22.3., sen jälkeen lainat eivät enää ole käytettävissä.
Omslagsbild för Helvetillinen vaelluskirja
Isbn: 978-95-2364-104-4
Förlag: Aula & Co
Kategori:
Humor Idrott & friluftsaktiviteter
Tillgänglig sedan: augusti 2020

E-bok

Helvetillinen vaelluskirja

Onko pakko mennä hyttysten keskelle löytääkseen mielenrauhan?

Helvetillinen vaelluskirja on pirullisen hauska ja ilkikurisen terävästi kirjoitettu kirja pohjoismaalaisten kummallisesta suhteesta luontoon.

Ulkoilua vihaava Are havahtuu eräänä päivänä siihen, että jokainen hänen Facebook-kaverinsa on postannut ainakin yhden kuvan itsestään vuorilla tai tuntureilla. Uteliaana hän suuntaa vuorille selvittämään, mistä oikeastaan on kyse.

Ensimmäistä kertaa sitten kouluaikojen Kalvo panee jalkaan ensin vaelluskengät, sitten sukset ja lähtee tuntureille löytääkseen ystävänsä - ja vastauksia. Mitä tuvissa tehdään iltaisin? Mistä siellä puhutaan? Voiko siellä sanoa, että luonto on loppujen lopuksi yliarvostettu? Vai pilaako silloin tunnelman? Ja miksi kukaan lähtee vapaaehtoisesti hyttysten syötäväksi?

Norjalainen eturivin koomikko Are Kalvo on tehnyt stand-upia jo 25 vuotta ja kirjoittanut useita tietokirjoja mm. uskonnosta, politiikasta, jalkapallosta, lomanvietosta ja ajankäytöstä. Hän kirjoittaa usein asioista, joista ei tiedä hirveän paljon. Tämä on ensimmäinen kerta, kun hän kirjoittaa aiheesta, jota ei ymmärrä.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone