Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: HUOM! Biblio-palvelun sopimus päättyy 22.3., sen jälkeen lainat eivät enää ole käytettävissä.
Omslagsbild för Ange Pitou
Isbn: 978-87-2653-897-7
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Memoarer & Biografier Historia
Tillgänglig sedan: augusti 2020

E-bok

Ange Pitou

Ranskan vallankumous on täydessä vauhdissa ja Bastilijin linnoitus on vallattu. Versaillesissa kuningatar Marie Antoinette on hämmentynyt kapinallisten vihasta ja omista sydänsuruistaan. Kaiken lisäksi hänen inhoamansa tohtori Gilbert pyrkii kuninkaan lääkäriksi. Kun kapina etenee, Gilbert lyöttäytyy Ange Pitoun ja kumppaninsa Billot’n seuraan. Pian vallankumous ryöpsähtää ennennäkemättömäksi verenvuodatukseksi ja kaaokseksi, jonka keskellä Ange Pitou nousee aina kansalliskaartin johtajaksi asti.

Ange Pitou on toinen osa kaksiosaisessa Ange Pitou-teoksessa. Kirja on osa Historialliset romaanit -nimistä sarjaa, jossa keskitytään Ranskan vallankumouksen aikaan ja seikkailuihin Ludvig XV:n hovissa.

Alexandre Dumas (1802–1870) oli menestynyt ranskalainen romaani- ja näytelmäkirjailija, joka tuli tunnetuksi mukaansatempaavista historiallisista seikkailuromaaneistaan. Dumasin suosituimpia teoksia ovat Muskettisoturi-sarja sekä Monte-Criston kreivi. Hänen teoksiaan on käännetty peräti sadalle kielelle ja ne ovat edelleen Ranskan luetuimpia klassikoita.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone