Jump to content
The library informs: HUOM! Biblio-palvelun sopimus päättyy 22.3., sen jälkeen lainat eivät enää ole käytettävissä.
Cover for Viestejä tuonpuoleisesta
Isbn: 978-87-2657-790-7
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Crime & Mystery
Accessible since: October 2020
Narrator: Jarkko Pajunen
Length: 5 hours 24 minutes

Audiobook

Viestejä tuonpuoleisesta

Eletään 1960-luvun puoliväliä. Tieto poliisin rouva Elisabet Urhosen murhatutkimuksista on levinnyt Ylä-Savossa ja tavoittanut myös Maire Järvisen, joka lähestyy rouva Urhosta kirjeitse. Kiinnostusta mutta myös huolta herättävä viesti saa Elisabet Urhosen varaamaan paikan Eheydy ja uudistu -kurssilta, jonka ensimmäiseltä jaksolta Järvinen on havaintonsa tehnyt.

Kurssin alkaessa paikalla ovat paikkakunnan silmäätekevät lääkäristä pappiin, mutta yksi on poissa joukosta. Sisäisestä kasvusta luonnonkasvien käyttöön ja meedion tapaamiseen ulottuva runsas ohjelmatarjonta ei pysty kätkemään kurssilaisten välisiä ristiriitoja ja salaisuuksia, joiden selvittämiseen leskirouva tarttuu yhtä hanakasti kuin kupilliseen kunnon kahvia. Papin rouva kun tarjoaa vain yrttijuomia, joiden vaikutusta ei tunne kukaan.

Viestejä tuonpuoleisesta on suositun Koskijärvi-dekkarisarjan viides osa.

Panteleimon (siviilinimeltään Petri Sarho, s. 1949) on toiminut Oulun metropoliittana. Metropoliitta Panteleimon on kirjoittanut lukuisia artikkeleita, Valamo- sekä ortodoksiaiheisia kirjoja ja historiallisia romaaneja.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone