Jump to content
Cover for Miehen monta rautaa / Se Oikea minulle
Isbn: 978-91-5074-835-2
Publisher: Harlequin
Category:
Novels Romance
Accessible since: November 2020

E-book

Miehen monta rautaa / Se Oikea minulle

Miehen monta rautaa

Tawny Blake lähtee "lainaamaan" Navarre Cazierin läppäriä pelastaakseen ystävänsä maineen - ja jää kiinni itse teossa! Luvassa on varmasti vähintään potkut hotellisiivoojan työstä, ellei pahempaakin. Mutta Cazier ehdottaakin aivan toisenlaista järjestelyä...

Tavoitellun miljardöörin on tyrehdytettävä uteliaan median löytöretket menneisyyden skandaaleihin, ja Tawnysta harjaantunut jetsethurmuri saa erinomaisen huomion vangitsijan ja mielenkiinnon harhauttajan... Median - ja omansa!


Se Oikea minulle

Stacey Williams rakastaa lapsia ja matkustamista - hänen ei tarvitse miettiä, lähteäkö Luis Aldivistan kaksospoikien lastenhoitajaksi lomamatkalle Espanjaan vai ei.

Vaimonsa menettänyt Luis haluaa enää vain nähdä hymyn palaavan poikiensa kasvoille... mutta Staceyn elämänhalu on tarttuvaa! Stacey tietää, miten saada pojat kihertämään naurusta, mutta tumma, synkänkomea Luis on vaikeampi lähestyttävä. Stacey on vain tilapäinen apu, mutta nyt Luis haluaakin hänen jäävän vakituiseksi lastenhoitajaksi. Vai... vaimoksi?


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone