Jump to content
Cover for Sudenpentujen käsikirja esimiehille
Isbn: 978-95-2379-076-6
Publisher: Basam Books
Category:
Economics & Business
Accessible since: December 2020
Narrator: Pia-Christina Roth
Length: 2 hours 56 minutes

Audiobook

Sudenpentujen käsikirja esimiehille

Millainen on hyvä johtaja? Kuunteleva, johdonmukainen, tasapuolinen, rehellinen. Useat hyvän johtajan ominaisuudet ovat nimenomaan sosiaalisia taitoja ja kykyä huomioida sosiaalisia tunteita.

Saarenpään ja Rothin teos Sosiaaliset tunteet työelämässä on nimensä mukaisesti sudenpentujen käsikirja esimiehelle, joka tahtoo kehittyä taitavammaksi sosiaalisilta taidoiltaan.

Teos opastaa hyviin esimiestaitoihin viiden keskeisen sosiaalisen tunteen kautta. Arvostetuksi tulemisen tunne, psykologisen perusturvallisuuden tunne, yhteenkuuluvuuden tunne, vaikuttamisen tunne ja reiluuden tunne ovat työelämän perustunteita, jotka ovat ratkaisevassa asemassa työntekijän sitoutumisessa tehtäväänsä. Hyvä esimies huomioi jokaisen työntekijänsä kohdalla nämä tunteet yksilöllisesti ja saa näin alaisensa kasvamaan omaan täyteen potentiaaliinsa.

Jari Saarenpäällä on yli 20 vuoden johtamiskokemus monikulttuurisesta, kansainvälisestä keskijohdon tehtäväkentästä liike-elämässä. Hänen erityinen osaamisalueensa on muutostilanteiden johtaminen.

Hallinto- ja kasvatustieteiden maisteri sekä henkilöstö- ja työhyvinvointiasiantuntija Pia-Christina Roth tekee Piachante-yrityksensä kautta LUONTAISET TAIPUMUKSET -valmennuksia, Team & Executive/ Business coachingia (ICF), tunnetaitovalmennuksia ja sisällöntuotantoa. Lisäksi hän on kouluttaja, puhuja ja kirjailija.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone