Jump to content
Cover for Suurenmoinen irtiotto
Isbn: 978-91-7719-331-9
Publisher: HarperCollins Nordic
Category:
Novels
Accessible since: December 2020
Narrator: Maiju Saarinen
Length: 13 hours 24 minutes

Audiobook

Suurenmoinen irtiotto

Koskaan ei ole liian myöhäistä viettää elämänsä parasta aikaa

Evie Gallagher on harmistunut muutostaan hoitokotiin. Hän voi olla seitsemänkymmentäviisi ja juuri leskeytynyt, mutta kuollut hän ei vielä ole. Ja niin eräänä aamuna Evie kävelee ulos Sheldon Lodgesta, tyhjentää pankkitilinsä, ostaa minibussin ja lähtee Suureen seikkailuun.

Kaikki tosin eivät ole sitä mieltä, että Suuri seikkailu on sopiva Evien ikäiselle naiselle. Etenkin hänen poikansa Brendan ja tämän vaimo Maura, jotka saavat hämmentäviä tekstiviestejä matkan varrelta, kauhistelevat Evien mahtavaa irtiottoa. Yhteenotolta ei vältytä, sillä vaikka hänen poikansa Brendan olisi luopunut elämästä ja rakkaudesta, Evie ei todellakaan ole.

Sydämellinen, hulvaton ja hauska - täydellistä lukemista kaikille, jotka rakastavat JoJo Moyesia ja Gail Honeymanin Eleanorille kuuluu han hyvää.

---

Judy Leigh suoritti maisterin tutkinnon kirjoittamisesta Falmouthin yliopistossa vuonna 2015 ja jätti samalla kaksikymmenvuotisen teatteritieteen opettajan uransa. Hänen tarinoitaan on julkaistu sellaisissa lehdissä kuin The Feminist Wire, The Purple Breakfast Review ja You is for University. Hän on kouluttautunut myös reikiparantajaksi, pitänyt vegaanireseptiblogia ja järjestänyt Shakespeare-festivaaleja, joissa nuoret ovat päässeet esittämään näyttämöllä kuuluisan bardin teoksia.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone