Jump to content
Cover for Kuoleman portti
Isbn: 978-87-2674-046-2
Publisher: Saga Egmont
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: February 2021

E-book

Kuoleman portti

Unto Hakkarainen on vastikään siirtynyt eläkkeelle rikoskomisarion työstä. Toimettomuus ei kuitenkaan sovi Kotkassa asuvan Hakkaraisen luonteelle – millä ihmeellä hän nyt täyttää kaikki arkipäivänsä? Kun Hakkaraisen ystävä Asseri Valo ehdottaa yhteistä tekemistä, Hakkarainen saa lyömättömän idean. He kaksihan voisivat perustaa etsivätoimiston!

Pian etsivätoimiston työt tempaavat iäkkäät miehet mukaan seikkailuun, jollaista he eivät osanneet odottaa. Kotkan ja Haminan seudulla on tapahtunut nimittäin kaksikin outoa nuoren naisen katoamista – saavatko Kaakonetsivät selville, mitä naisille on oikein käynyt?

"Kuoleman portti" aloittaa Heleena Lönnrothin Kaakonetsivistä kertovan kirjasarjan.

Heleena Lönnroth (s. 1947) on suomalainen kirjailija, joka kirjoittaa erityisesti rikosromaaneja. Lönnroth työskenteli pitkään kirjastonhoitajana sekä kirjastotoimenjohtajana Kotkassa. Hänen esikoisromaaninsa "Noitapussista kurkistaa kuolema" julkaistiin vuonna 1992.

Kaakonetsivät Unto Hakkarainen ja Asseri Valo saattavat kyllä olla eläkeikäisiä miehiä, mutta tämä ei yksityisetsivien vauhtia hidasta. Yhdessä ystävykset ovat valmiita selvittämään mitä monimutkaisimpia rikoksia, jotka kuljettavat heitä ympäri maailman.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone