Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: HUOM! Biblio-palvelun sopimus päättyy 22.3., sen jälkeen lainat eivät enää ole käytettävissä.
Omslagsbild för Elsas husdröm
Isbn: 978-91-8929-817-0
Förlag: Bookmark Förlag
Kategori:
Memoarer & Biografier Matlagning, mat & dryck Hus & hem
Tillgänglig sedan: februari 2021
Uppläsare: Elsa Billgren
Length: 2 timmar 46 minuter

Ljudbok

Elsas husdröm

Från sorg, självkänsla och familj. Nu delar Elsa Billgren med sig av allt hon lärt sig om livet genom inredning, loppisbesök och matlagning i sitt sommarhus på Gotland.
 
Kliv in i en ljuv sommar full av ömhet och skönhet. Med Elsas alla samlade tips och råd får du här veta hur du bäst inreder ett sommarhus, hittar guldkornen på en loppis och hur du kommer dig själv närmre genom att öppna upp för gemenskapen med andra. Varmt välkommen till en oförglömlig sommar!
 
”Jag har svårt att se skillnad på det som är sorgligt och det som är vackert. Framför allt på sommaren när tiden och lugnet ger utrymme åt tankarna. Det är den ultimata lyxen, en stilla ro på sommaren. Men där i bor också sorgen.”
 
Utan att gömma sig för allt som kan kännas svårt visar Elsa Billgren hur vacker och ömsint sommaren kan vara. Med tips och råd för allt från att inreda ett sommarhus och fynda på loppis till att komma dig själv närmre och hitta vänligheten mot dig själv är det den kompletta guiden till vår mest förgängliga årstid.
 
ELSAS HUSDRÖM innehåller allt från personliga insikter och motiverande texter till praktiska instruktioner och utsökta recept. Kantad med fantastiskt foto av Mira Wickman är det en fullspäckad och vacker utgåva fylld av värme, know-how och djupgående kunskap om vintage och lifestyle.
 
Elsa Billgren är programledare, vintageexpert och influencer med 100 000 följare på Instagram. Hon har medverkat i både radio och tv för folkkära program som Melodifestivalen, Äntligen hemma och Sommar i P1. Elsas husdröm är hennes tredje bok.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone