Jump to content
Cover for 'Jees, James Pound!' sanoi herra Ryhmy
Isbn: 978-87-2635-665-6
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels
Accessible since: February 2021

E-book

'Jees, James Pound!' sanoi herra Ryhmy

Vääpeli Kalle Ryhmy ja vänrikki Ville Romppainen ovat kaksi sotamiestä, joille sattuu ja tapahtuu. Milloin miehet löytävät salaisia panssarivaunuja, milloin juostaan karkuun venäläistä komissaari Natalia Vengrovskaa...

"Jees, James Pound! sanoi herra Ryhmy" vie kaksikon jälleen uskomattomalle seikkailulle. Eräänä päivänä Ryhmy on juuri palaamassa kotiinsa Romppaisen kanssa, kun samaan rappuun änkeää nuori ja poikkeuksellisen viehättävä nainen. Pian käy ilmi, että naisella – Phyllis Carita Boxenilla – on asiaa juuri Ryhmylle ja Romppaiselle. Phyllis ei ole mikä tahansa tipunen, vaan hän on James Poundin asialla. James Pound on pulassa – ja tarvitsee apua Ryhmyltä ja Romppaiselta. Ja kukapa voisi kieltäytyä itse James Poundin työtarjouksesta?

Armas J. Pulla (1904–1981) oli suomalainen kirjailija, joka tunnetaan erityisesti sotilaskirjasarjasta "Ryhmy ja Romppainen". Hän julkaisi monipuolisesti kirjallisuutta niin aikuisille kuin lapsillekin. Kirjoittamisen lisäksi Pullalla oli mittava ura kirjakustantamoissa ja toimittajana.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone