Jump to content
Cover for Muistoroiston jäljillä
Isbn: 978-87-2657-756-3
Publisher: Saga Egmont
Category:
Children's books 6-9 years
Accessible since: February 2021
Narrator: Ari-Matti Hedman
Length: 1 hour 30 minutes

Audiobook

Muistoroiston jäljillä

Mursu-vaari on eläkkeelle jäänyt yksinäinen merikarhu, joka viettää hiljaiseloa puutalokodissaan. Eräänä iltapäivänä mursu herää torkuiltaan omituiseen ääneen. Aistit valppaina hän lähtee tutkimaan asuntoaan ja löytää ruokakaapistaan kutsumattoman vieraan, hämmentävän suuren rotan. Maailman toiselta laidalta tullut rehvakas jyrsijä tekee mursulle ehdotuksen, johon on helppo vastata: "Ei missään tapauksessa!"

Kaikki muuttuu, kun Mursu-vaarin vanhan ystävän Allin muistolipas katoaa. Jos lipasta ei löydetä, Allin pitää muuttaa vanhainkotiin asumaan. Mursun on pakko auttaa ystäväänsä ja suostua rotan ehdotukseen. Niin alkaa jännittävä seikkailu: muistoroiston metsästys.

"Muistoroiston jäljillä" on 6–10-vuotiaille suunnattu arvoitusdekkari. Jännittävän juonen taustalla kirja käsittelee ennakkoluuloja ja erilaisuutta, kodin jättämistä ja yksinäisyyttä. Teos on ensimmäinen osa Etsivätoimisto Muro -sarjaa.


Veera Vähämaa on sanataideohjaaja ja yhteisötaiteilija, joka on toiminut myös koulutaiteilijana. Hänen esikoislastenkirjansa "Muistoroiston jäljillä" ilmestyi vuonna 2020.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone