Jump to content
Cover for Kuolema Punkaharjulla
Isbn: 978-87-2678-061-1
Publisher: Saga Egmont
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: February 2021
Narrator: Panu Vauhkonen
Length: 3 hours 54 minutes

Audiobook

Kuolema Punkaharjulla

Kun Lasse Lehtiö ja hänen puolisonsa Riitta Vanhanen saapuvat Punkaharjulle, molemmat odottavat edessä siintävää rentouttavaa kesälomaa. Onhan Vanhasen ystävä Kerttu Heikkilä lähtenyt kesäksi Espanjaan ja tarjonnut huvilaa pariskunnan käyttöön.

Lehtiö ja Vanhanen pääsevät nopeasti mukaan huviloiden viehättäviin kesäperinteisiin. Idylli ei kuitenkaan kestä pitkään, sillä eräissä kesäjuhlissa tapahtuu mystinen kuolema. Juhlien isäntä Toni Grönqvist siemaisee viskiä ja seuraavana hetkenä hän makaa maassa kuolleena.

Lomailu saa riittää rikostutkijoina kunnostautuneille Lehtiölle ja Vanhaselle. He päättävät auttaa paikallista poliisia Klaus Karppelaa selvittämään, mitä Grönqvistille oikein tapahtui.

Matti Rautiainen on suomalainen dekkaristi, joka on julkaissut neljä romaania. Esikoisromaaninsa "Lallin perintö" Rautiainen julkaisi vuonna 2013. Rautiainen on koulutukseltaan kasvatustieteiden tohtori.

Rikostutkija Lassi Lehtiö on mies, jonka eteen sattuu jatkuvasti toinen toistaan mystisempiä murhatapauksia. Onneksi Lehtiön ei kuitenkaan tarvitse ratkoa rikoksia yksinään, vaan hän saa apua terävä-älyiseltä naisystävältään Riitta Vanhaselta.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone