Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: HUOM! Biblio-palvelun sopimus päättyy 22.3., sen jälkeen lainat eivät enää ole käytettävissä.
Omslagsbild för Tarinoita toivosta
Isbn: 978-95-2364-153-2
Förlag: Aula & Co
Kategori:
Memoarer & Biografier
Tillgänglig sedan: mars 2021
Uppläsare: Karoliina Kudjoi
Length: 7 timmar 10 minuter

Ljudbok

Tarinoita toivosta

”Tarinat tuovat meidät yhteen ja muistuttavat, että toivoa on aina.”

Lukijoiden rakastamien teosten, Auschwitzin tatuoijan ja Cilkan tarinan kirjoittaja Heather Morris on poikkeuksellinen tarinankertoja ja taitava kuuntelija. Hän on inspiroinut ja koskettanut miljoonia lukijoita ympäri maailmaa, ja hänen menestyksensä salaisuus on juuri kuuntelemisen taito. Kuunteleminen on reitti toisen ihmisen luo, koskettavien tarinoiden äärelle - sillä meistä jokainen haluaa tulla kuulluksi.

Tarinoissa toivosta Morris kertoo, kuinka oppi kuuntelemaan toisia sekä omasta ainutlaatuisesta ja inspiroivasta matkastaan kirjailijaksi. Hän kertoo, miten ystävystyi Lale Sokolovin eli Auschwitzin tatuoijan kanssa, voitti miehen luottamuksen ja sai luvan kertoa tämän tarinan koko maailmalle.

Heather Morris on valloittanut suomalaistenkin lukijoiden sydämet. Suomessa hänen kirjojaan on myyty lähes sata tuhatta kappaletta ja maailmalla yli seitsemän miljoonaa kappaletta yli viidessäkymmenessä maassa.

Heather Morris on Australiassa asuva uusiseelantilainen kirjailija, joka kasvoi maatilalla Uuden-Seelannin maaseudulla. Joka päivä koulun jälkeen hän poikkesi isoisoisänsä luona kuuntelemassa tarinoita, joita tämä ei ollut kertonut kenellekään muulle. Morris ymmärsi jo varhain, että ihmiset kertoivat kaikkein henkilökohtaisimmista ja tärkeimmistä kokemuksistaan, mikäli joku vain pysähtyy kuuntelemaan.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone