Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: HUOM! Biblio-palvelun sopimus päättyy 22.3., sen jälkeen lainat eivät enää ole käytettävissä.
Omslagsbild för Liian lempeä mies
Isbn: 978-95-2382-021-0
Förlag: Docendo
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: mars 2021

E-bok

Liian lempeä mies

Tositapahtumista ammentavan dekkarisarjan hyytävä aloitus.

Räntäsateinen joulukuu 1993. Helsingin poliisilaitoksen konstaapeli Alisa Aro saa tutkittavakseen epämiellyttävän tapauksen: mieskaveriryhmässä työskennellyt varastomies Kaapponen on käyttänyt hyväkseen nuorta poikaa.

Pian yhdestä tapauksesta alkanut juttu paisuu, ja Alisa Aro löytää lisää uhreja, pahantekijöitä ja muita asianosaisia.

Suomi elää pahinta lama-aikaa, ja poliisin määrärahoja on supistettu. Esimiestensä vastustelusta huolimatta Alisa jatkaa tutkimuksiaan samaan aikaan kun rikolliset ryhtyvät peittelemään jälkiään karmealla tavalla.

Anneli Aunola (s. 1949) on työskennellyt Helsingin rikospoliisin väkivaltarikosjaoksessa, Kauko Röyhkä (s. 1959) on kirjailija ja rockmuusikko. Liian lempeä mies aloittaa Alisa Aron tutkimuksista kertovan sarjan, jonka toinen osa on nimeltään Tanssipartneri. Sarjan tapahtumat perustuvat Anneli Aunolan työssään kohtaamiin tapauksiin.
”Dekkarisarja alkaa vakuuttavasti pedofiiliringin jäljillä. - Liian lempeä mies liikuttaa, kauhistuttaa, vihastuttaa. Ei siis mitään haaleaa kaurapuuroa, vaan jotain mikä tuntuu ja ravistelee.” - Keskisuomalainen

”Liian lempeä mies kulkee samoissa jalanjäljissä kuin Suomen ehkä kautta aikain arvostetuimman rikoskirjailijan Matti-Yrjänä Joensuun Harjunpäät.” - Kansan Uutiset


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone