Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: HUOM! Biblio-palvelun sopimus päättyy 22.3., sen jälkeen lainat eivät enää ole käytettävissä.
Omslagsbild för Don Quijoten seikkailut
Isbn: 978-87-2688-956-7
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Humor Historiska faksimil Romantik
Tillgänglig sedan: april 2021
Uppläsare: Panu Vauhkonen
Length: 8 timmar 33 minuter

Ljudbok

Don Quijoten seikkailut

Keski-ikäinen Quijano näkee ympärillään ainoastaan seikkailuja. Hän päättää pukeutua haarniskaan ja lähteä pelastamaan maailman don Quijote -nimisenä ritarina. Aseenkantajanaan hänellä on itseään astetta kylmäpäisempi Sancho Panza, mutta tämäkään ei estä don Quijotea joutumasta mitä kummallisimpiin seikkailuihin, jotka asettavat hänet milloin vaaraan, milloin naurunalaiseksi. Uljaan ratsunsa Rosinanten kyyditsemänä don Quijote on valmis käymään taistoon esimerkiksi jättiläisiksi luulemiaan tuulimyllyjä vastaan.

Espanjalaisen Miguel de Cervantesin Don Quijoten seikkailut vuodelta 1605 on kirjailijan kuuluisin teos ja yksi maailmankirjallisuuden tunnetuimmista klassikoista. Teos on jättänyt lähtemättömän jäljen sankarikuvauksiin ja seikkailuromaaneihin vuosisatojen saatossa.

Tämä versio on lyhennelmä Cervantesin klassikosta.

Miguel de Cervantes Saavedra (1547-1616) on yksi kaikkien aikojen tunnetuimmista espanjankielisistä kirjailijoista, joka tunnetaan kenties parhaiten ritaritarinastaan Don Quijoten seikkailut (1604). Cervantes kirjoitti romaanien lisäksi uransa aikana yli 20 näytelmää sekä useita novelleja. Cervantesin teoksissa toistuvat usein ritarit, romantiikka ja huumori.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone