Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: HUOM! Biblio-palvelun sopimus päättyy 22.3., sen jälkeen lainat eivät enää ole käytettävissä.
Omslagsbild för Yksinäinen susi
Isbn: 978-91-8000-311-7
Förlag: Word Audio Publishing
Kategori:
Romaner Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: april 2021

E-bok

Yksinäinen susi

Hengästyttävä ja hermoja koetteleva trilleri suositulta ruotsalaidekkaristilta

Rikosprofiloija Althea Molin on työskennellyt viimeiset viisi vuotta FBI:n asiantuntijana Yhdysvalloissa. Hän on vierailulla Tukholmassa, kun Vanhan kaupungin Saksalaisessa kirkossa räjähtää pommi kesken jumalanpalveluksen. Kolme henkilöä repeytyy kappaleiksi ja kuolee välittömästi. Yksi heistä on pappi. Vain muutamia päiviä myöhemmin räjähtää uudestaan, tällä kertaa Aadolf Fredrikin kirkossa. Althea Molinia pyydetään avustamaan tapausten tutkinnassa. Pian Althea kuitenkin löytää itsensä keskeltä poliisin ja turvallisuuspoliisin Säpon välienselvittelyä samaan aikaan kun pommit jysähtelevät ja paniikki leviää Tukholmassa.

Yksinäinen susi on kiihkeällä tahdilla etenevä psykologinen trilleri, jota on vaikea laskea käsistään. Se on kolmas, itsenäinen osa Veronica Sjöstrandin jännityssarjassa, joka kertoo omalaatuisesta ja periksiantamattomasta rikosprofiloija Althea Molinista. Sarjassa on ilmestynyt aikaisemmin osat Kuolleet enkelit sekä Sisäpiiri.

Veronica Sjöstrand on Ruotsin Solnassa asuva kirjailija ja HR-konsultti, jonka kirjailijanura lähti nousukiitoon erityisesti äänikirjojen myötä. Althea Molin -sarjan kaksi ensimmäistä osaa ilmestyivät jo vuosina 2008 ja 2009 ja olivat sittemmin unohtuneet, kunnes ne julkaistiin uudelleen äänikirjoina vuonna 2019 ja nousivat heti Ruotsin kuunnelluimpien dekkareiden joukkoon.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone