Jump to content
The library informs: HUOM! Biblio-palvelun sopimus päättyy 22.3., sen jälkeen lainat eivät enää ole käytettävissä.
Cover for Betty: Joulumuistoja
Isbn: 978-87-2680-410-2
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Romance
Accessible since: April 2021
Narrator: Maija Rissanen
Length: 5 hours 22 minutes

Audiobook

Betty: Joulumuistoja

Lämmintunnelmainen kertomuskokoelma täynnä joulun taikaa!

On eräs hyinen joulukuun alun ilta Edinburghissa. Kesken jouluvalmistelujen Betty Stewart ja Duncan Fleming kohtaavat toisensa kadun vilinässä ja jäävät kertomaan verrattomimpia joulumuistojaan. Kotona Bettyä odottavat puolestaan isoäiti ja Rose lämpimän iltateen äärellä. Isoäidin joulutarina kaukaa vuosien takaa saa molemmat tytöt liikutuksen partaalle, ja odottava, lämmin tunne valtaa kaikkien sydämet.

Betty: Joulumuistoja on hurmaavaan Betty-sarjaan kuuluva spin-off-teos, joka kattaa tarinat "Eräs kirje", "Joulumuistoja", "Uudenvuodenaatto Fort Williamissa", "Uusi vuosi New Yorkissa" ja "Cathyn tarina". Sarjassa on vaikutteita L. M. Montgomeryn, Louisa May Alcottin ja Mary Marckin klassikkoina tunnetuista tyttökirjoista.


Kaisa Ikola (s. 1974) on suomalainen historiantutkija ja kirjailija. Hänen monipuoliseen tuotantoonsa kuuluu niin historiallista romantiikkaa, feelgoodia kuin lastenkirjallisuuttakin. Skotlantiin sijoittuva Betty-sarja sai alkunsa Ikolan blogista ja on sittemmin kerännyt ympärilleen vankan fanikunnan.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone