Jump to content
Cover for Nunnat nukkuvat
Isbn: 978-87-2681-263-3
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Crime & Mystery
Accessible since: May 2021

E-book

Nunnat nukkuvat

Laatokan rannalla sijaitsee raunioluostari, joka toimii nykyisin vankilana. Paikan karuun historiaan liittyy "bolševistinen kirous", joka juontaa juurensa luostarissa tapahtuneeseen nunnien surmaamiseen. Luostariin on jäänyt Sisar Annuska, joka toistaa joka ilta varoituksensa nukkuvista nunnista. Kun luostarissa alkaa pian sattua kummia, paikalle pyydetään salapoliisi Klaus Karma, joka etsinnän edetessä kietoutuu syvälle luostarin verisen historian kiemuroihin - ja joutuu ottamaan varoitukset tosissaan.

Outsiderin eli Aarne Haapakosken Nunnat nukkuvat (1942) on Venäjälle sijoittuva selkäpiita karmiva jännitysromaani, jossa seikkailee rakastettu salapoliisi Klaus Karma.

Aarne Viktor Haapakoski (1904–1961), joka tunnettiin kenties parhaiten nimellä Outsider, oli suomalainen kirjailija ja toimittaja. Yli 2500 tarinaa uransa aikana kirjoittanut Haapakoski käytti runsaasti eri salanimiä. Hänen tunnetuimpiin teoksiinsa lukeutuvat muun muassa Kalle-Kustaa Korkin seikkailut ja Pekka Lipposen seikkailut 1940-luvulta lähtien.

Klaus Karma on älykäs ja omaperäinen arkkitehti, joka on kunnostautunut myös salapoliisina. Karma-sarjassa hän seikkailee rikosten ja murhamysteerien maailmassa 1900-luvun alun Suomessa.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone