Jump to content
Cover for Luotettavat muistelmat 2
Isbn: 978-87-2682-363-9
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Memoirs & Biography Society & Culture
Accessible since: June 2021

E-book

Luotettavat muistelmat 2

Lasse Lehtisellä on vankka kokemus politiikasta. Hän on toiminut niin kansanedustajana SDP:n riveissä kuin myös europarlamentaarikkona. Hän on työskennellyt myös ulkoministeriön lehdistöneuvoksena sekä Lontoon suurlähetystössä. Lehtinen on siis oikea mies raottamaan verhoja ja kuvailemaan, mitä Suomen politiikassa on kulissien takana tapahtunut. Samalla Lehtisen muistelmat kertovat, minkälainen mies hän oikein on. Millaista oli lapsuus Kotkan satamakaupungissa, entä sisämaan Kuopiossa? Kuinka Lasse Lehtisestä oikein tuli se Lasse Lehtinen, joka muistetaan politiikan lisäksi esimerkiksi televisiotöistään?

Muistelmien toinen osa keskittyy Lehtisen aikuisikään. Minkälaista oli seurata, kun Kekkosen valtakausi vihdoin päättyi? Entä millaista oli julkaista ensiteos kirjailijana? Miten Lehtinen päätyi kaikkiin niihin poliittisiin toimiin, joissa hän on vuosien varrella vaikuttanut?

Lasse Lehtinen (s. 1947) on suomalainen poliitikko sekä kirjailija. Koulutukseltaan hän on filosofian tohtori poliittisesta historiasta. Lehtinen on vuosien saatossa julkaissut monipuolisesti sekä romaaneja että tietokirjoja. Lehtinen tuli tunnetuksi myös Haluatko miljonääriksi? -ohjelman juontajana vuosina 1999–2005.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone