Jump to content
Cover for Liekehtivät vuodet – osa 1
Isbn: 978-87-2633-368-8
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Romance
Accessible since: June 2021
Narrator: Johanna Valle
Length: 15 hours 17 minutes

Audiobook

Liekehtivät vuodet – osa 1

Roddy Greenbank on pieni poika, joka joutuu kokemaan kovia – hänen isänsä kuolee väkivaltaisesti ja samalla Roddy menettää muistinsa. Vanha Kate Makepeace ottaa Roddyn ottopojakseen. Roddy kasvaa taiteelliseksi nuoreksi mieheksi ystäviensä Halin ja Mary-Ellenin rinnalla.

Menneisyys ei kuitenkaan jätä Roddya rauhaan. Mitä hänen isälleen tapahtui? Entä tunteeko Roddy ystäväänsä Mary-Elleniä kohtaan pelkkää ystävyyttä?

'Liekehtivät vuodet' on Catherine Cooksonin romanttinen romaani, jonka tapahtumat sijoittuvat 1800-luvun Englantiin. Romaani seuraa Roddyn, Mary-Ellenin, Halin ja heidän lastensa elämiä vuosikymmenten ajan.

Tämä on kirjan ensimmäinen osa.

Catherine Cookson (1906–1998) oli englantilainen kirjailija. Hän julkaisi uransa aikana miltei sata romaania. Hänen ensimmäinen romaaninsa, Katie – Kaidan tien kulkija, julkaistiin vuonna 1950. Cooksonin romanttisia kirjoja on myyty yli 100 miljoonaa kappaletta. Kirjoja on käännetty yli 20 kielelle.

Cooksonilla itsellään oli työläistausta. Hänen historiallisissa rakkausromaaneissaan ei kuvata ylhäisöä, vaan sankarittarilla on yleensä vaatimaton tausta. Hahmot kuitenkin taistelevat paremman elämän puolesta.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone