Jump to content
Cover for A niin kuin alibi
Isbn: 978-87-2687-078-7
Publisher: Saga Egmont
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: June 2021
Narrator: Annina Rubinstein
Length: 6 hours 6 minutes

Audiobook

A niin kuin alibi

Maailmankuulun rikossarjan ensimmäinen osa!

“Nimeni on Kinsey Millhone. Toimin yksityisetsivänä Kaliforniassa. Olen 32-vuotias, kahdesti eronnut, eikä minulla ole lapsia. Tapoin toissapäivänä erään ihmisen, ja tapaus raastaa ajatuksiani.”

Yksityisetsivä Kinsey Millhone saa toimeksiannon vankilasta vapautuneelta Nikki Fifeltä. Nikki on istunut kahdeksan vuoden tuomion miehensä, tunnetun avioerojuristin Laurence Fifen murhasta – jota hän ei tehnyt. Nyt Nikki palkkaa Kinseyn puhdistamaan maineensa ja etsimään oikean murhaajan.

Vihjeet johdattavat Kinseyn tutkimaan miehen lakifirmaa ja vievät hänet Los Angelesiin ja sieltä Las Vegasiin. Minne Kinsey meneekin, vastassa on aina vain uusia hämäriä kuolemantapauksia. Ellei Kinsey saa pian murhaajaa kiinni, ovat monet tulilinjalla. Ja Kinseyn oma henki voi olla ensimmäisenä vaarassa…

Sue Grafton (1940–2017) oli amerikkalainen bestseller-kirjailija. Hänet tunnetaan parhaiten yksityisetsivä Kinsey Millhonesta kertovasta Aakkosdekkarit-sarjastaan. Kansainvälistä menestyssarjaa on käännetty 26 kielelle.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone