Jump to content
Cover for A niin kuin alibi
Isbn: 978-87-2687-078-7
Publisher: Saga Egmont
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: June 2021
Narrator: Annina Rubinstein
Length: 6 hours 6 minutes

Audiobook

A niin kuin alibi

Nikki Fife on istunut kahdeksan pitkää vuotta vankilassa miehensä Laurencen murhasta – syyttömänä. Nikki ei kuitenkaan anna asian olla, vaan palkkaa yksityisetsivän selvittämään miehensä murhaa. Työn saa entinen poliisi, nykyinen yksityisetsivä Kinsey Millhone. Mistä Laurence Fifen murhassa mahtaa oikein olla kysymys? Kuka olisi voinut haluta tappaa merkittävän avioerojuristin? Liittyikö murha Laurencen työhön vai yksityiselämään? Murhaa selvittäessään Kinsey Millhone joutuu keskelle hyytävää tapahtumaketjua, jossa hän saa pelätä myös oman henkensä puolesta.

"A niin kuin Alibi" aloittaa Sue Graftonin jännittävän aakkosdekkarisarjan.

Yhdysvaltalainen kirjailija Sue Grafton (1940–2017) tunnetaan erityisesti yksityisetsivä Kinsey Millhonen elämästä kertovista dekkareista. Grafton opiskeli englannin kieltä Louisvillen yliopistossa. Ennen dekkaristin uraa hän työskenteli muun muassa käsikirjoittajana.

A niin kuin Alibi, B niin kuin Beretta, C niin kuin Callahan... aakkosdekkarit johdattavat lukijan keskelle yksityisesivä Kinsey Millhonen jännittäviä tutkimuksia, joista ei puutu vauhtia eikä käänteitä.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone