Jump to content
Cover for Rakasta minua hiukan
Isbn: 978-87-2691-446-7
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Romance Feelgood
Accessible since: June 2021

E-book

Rakasta minua hiukan

Lulu on pikakirjoittajana työskentelevä tyttö, joka tunnetaan punaisista hiuksistaan ja vallattomasta luonteestaan. Kun toimistoon tulee eräänä päivänä käymään harvinaisen komean luutnantti, Lulu on mennyttä naista – hänen on saatava tuo mies, maksoi mitä maksoi!

Kaikki ei kuitenkaan mene aivan niin kuin Lulu suunnitteli. Lulu on nimittäin lupautunut maaseudulle talkootöihin ystävänsä Kertun kanssa. Matkaan on lähdettävä, vaikka Lulu keskittyisi mieluummin luutnantin metsästykseen. Yllätys on kuitenkin suuri, kun maatalon emännän veli näyttää yllättävän tutulta...

"Rakasta minua hiukan" on Anni Polvan ihastuttava esikoisromaani vuodelta 1945. Lulun elämää seurataan myös romaaneissa 'Anna suukko, kultaseni', 'Minäkö muka mustasukkainen', 'Mieheni on uskoton', "Isoa miestä lapsettaa" sekä 'Vanha suola janottaa'.

Anni Polva (1915–2003) oli suomalainen kirjailija, joka kirjoitti erityisesti lastenkirjoja ja viihdekirjallisuutta. Kuudelle vuosikymmenelle ulottuneen uransa aikana Polva julkaisi yli 100 kirjaa, joista tunnetuimpiin kuuluvat tytöille suunnatut Tiina-kirjat.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone