Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: HUOM! Biblio-palvelun sopimus päättyy 22.3., sen jälkeen lainat eivät enää ole käytettävissä.
Omslagsbild för Minne katse ei kanna
Isbn: 978-91-7829-909-6
Förlag: Word Audio Publishing
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: juni 2021
Uppläsare: Jukka Pitkänen
Length: 9 timmar 43 minuter

Ljudbok

Minne katse ei kanna

Murhattu nuori poika ja kylä joka vaikenee

Kahden vuoden karkotuksen jälkeen temperamenttisen ja suorapuheisen rikoskomisario Ewert Truutin sallitaan palata Skånen maaseudulta Tukholmaan sillä ehdolla, että hän ottaa työn alle vain selvittämättömiksi jääneitä tapauksia ja ratkaisee ne. Kauhukseen Truut saa huomata, että häntä on kielletty työskentelemästä yksin. Truutin uudet kollegat, poliisikorkeakoulun priimus Carolina Herrera ja tietokonenero Måns Schmidt, joutuvat paiskimaan töitä vakuuttaakseen Truutin siitä, että tämä tarvitsee heitä.

Truutin ja hänen kollegoidensa tutkinta alkaa Mariefredistä, jossa nuori poika löytyi murhattuna ja raiskattuna metsästä kymmenen vuotta sitten. Saavuttuaan Mariefrediin he huomaavat kuitenkin nopeasti, etteivät ole tervetulleita. Kaupunkilaiset tuntuvat tietävän jotain, mutta kukaan ei puhu. Truutin on löydettävä ratkaisu tapaukseen ja palautettava maineensa poliisissa. Samalla hän kamppailee omien sisäisten demoniensa kanssa ja kohtalollakin on jälleen ivallinen yllätys luvassa.

Ruotsin suosituimpiin dekkaristeihin lukeutuvan Dag Öhrlundin kirjat ovat menestyneet erityisen hyvin äänikirjoina. Minne katse ei kanna on toinen osa rikoskomisario Ewert Oswald Truutista kertovassa sarjassa.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone