Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: HUOM! Biblio-palvelun sopimus päättyy 22.3., sen jälkeen lainat eivät enää ole käytettävissä.
Omslagsbild för Tuho ja roihu
Isbn: 978-95-2364-188-4
Förlag: Aula & Co
Kategori:
Fantasy & SF Unga vuxna
Tillgänglig sedan: juni 2021

E-bok

Tuho ja roihu

Auringonkutsujan, Varjon ja koko valtakunnan kohtalo ratkeaa

Ravkan valtakunnan kohtalo lepää taistelun näännyttämän auringonkutsujan, lannistetun jäljittäjän ja pelkistä rippeistä kootun armeijan varassa.

Pimeyttä ympärilleen levittävä Varjo on vallannut Ravkan. Alina toipuu tappiostaan häntä pyhimyksenä pitävän joukon suojeluksessa, mutta pyhiinvaeltajia johtava Apparat herättää Alinassa epäluottamusta. Ravkan ajautuessa vääjäämättä kohti uutta taistelua Alina seisoo yksin kotimaansa ja sitä uhkaavan, kaiken tuhoavan pimeyden välissä. Voidakseen syöstä Varjon vallasta Alinan on etsittävä kauan sitten kadonnut tulilintu ja saatava avukseen valtakunnan lainsuojaton prinssi – joka on toivottavasti yhä elossa. Mutta legendaarisen tulilinnun voimien tavoittelu voi syöstä Alinan lopulliseen tuhoon.

Tuho ja roihu on upean Grishaversumi-trilogian viimeinen osa. Keväällä 2021 ensi-iltansa saaneen trilogiaan perustuvan Netflix-sarjan Varjo ja riipus ensimmäinen tuotantokausi on ollut huikea katsojamenestys.

Leigh Bardugo on israelilaissyntyinen yhdysvaltalainen nuortenkirjailija, jonka teoksia on myyty yli kolme miljoonaa kappaletta. Bardugon fantasiamaailmoja on verrattu jopa J. R. R. Tolkienin Keski-Maahan.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone