Jump to content
Cover for Päivävartio
Isbn: 978-95-2351-640-3
Publisher: Into Kustannus
Category:
Novels Fantasy & Sci-Fi
Accessible since: June 2021
Narrator: Aku Laitinen
Length: 15 hours 38 minutes

Audiobook

Päivävartio

Moskovan kaduilla ihmisten seassa liikkuvat myös Muihin kuuluvat, jotka jakautuvat Valon ja Pimeyden palvelijoihin. Osapuolet ovat toistensa vihollisia. He saavat voimansa ihmisiltä ja käyttävät heitä hyväkseen omiin tarkoituksiinsa. Valon ja Pimeyden voimien on kuitenkin säilytettävä tasapaino, jotta elämä voi jatkua. Alati heiluvaa tasapainoa valvovat Valon palvelijoiden Yövartio ja Pimeyden Päivävartio.

Päivävartio on Sergei Lukjanenkon huimaavan fantasiasarjan toinen osa. Pimeyden noita, Alisa, osallistuu pidätykseen, jossa Päivävartio haluaa ottaa talteen tietämättään Muihin kuuluvan noituuden harjoittajan. Ikävä kyllä Yövartio on ehtinyt paikelle ensin. Edessä on taistelu. Alisa uhrautuu taistelussa niin, että on menettää henkensä. Hänet lähetetään Ukrainaan nuorisoleirille keräämään takaisin Voimiaan. Leirillä Alisa kohtaa Igorin, jolla on magneettinen vaikutus häneen. Heidän välillään rakkaus roihahtaa kuumana.

Igor ei olekaan tavallinen tyyppi, vaan Muihin kuuluva ja Valon palvelija. Romanssi johtaa kaksintaisteluun, jota kumpikaan ei halua voittaa ja jonka seuraukset kantavat kauas.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone