Jump to content
Cover for Jatulintarha
Isbn: 978-87-2690-792-6
Publisher: Saga Egmont
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: July 2021
Narrator: Panu Vauhkonen
Length: 4 hours 37 minutes

Audiobook

Jatulintarha

Eläköityneen poliisi Raistolan naapurustossa alkaa tapahtua kummia. Viereisessä talossa asuva Liimatainen katoaa mystisesti. Miehen koirat ovat kadonneet, kuten myös verhot ikkunoista. Eräänä päivänä koirat kuitenkin palaavat talon portaille – mutta niiden isäntää ei näy missään.

Mistä mahtaa olla kysymys? Mitä Liimataiselle on tapahtunut? Raistolan tilalle tullut poliisi Kuusela ryhtyy selvittämään Liimataisen mysteeriä. Myös Raistola päättää osallistua tutkimuksiin.

'Jatulintarha' jatkaa rikospoliisi Raistolasta kertovaa sarjaa.

Kari Levola (s. 1957) on suomalainen kirjailija, joka toimi vuosina 2002–2008 Kirjailijaliiton puheenjohtajana. Hän on kirjoittanut mittavan uransa aikana niin romaaneja, elokuvakäsikirjoituksia kuin myös toimittanut oppikirjoja. Levola on voittanut uransa aikana muun muassa J. H. Erkon palkinnon sekä Arvid Lydecken -palkinnon.

Raistola on rikospoliisi eläköitymisen kynnyksellä. Kun Raistolan on aika jäädä eläkkeelle, hän ei kuitenkaan malta pysyä poissa rikostutkimuksista. Mitä muuta sitä eläkkeellä tekisi kuin jatkaisi intohimotyön parissa?

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone