Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: HUOM! Biblio-palvelun sopimus päättyy 22.3., sen jälkeen lainat eivät enää ole käytettävissä.
Omslagsbild för Viimeiset tanssiaiset
Isbn: 978-91-8000-167-0
Förlag: Word Audio Publishing
Kategori:
Romaner Romantik
Tillgänglig sedan: juli 2021
Uppläsare: Sanna Majuri
Length: 10 timmar 53 minuter

Ljudbok

Viimeiset tanssiaiset

Sukusaagan päätös

Piiritanssi-sarjan viimeinen osa kertoo laivanvarustajien kaupungista, jossa elämän tyyneyttä ravistelevat historian odottamattomat tapahtumat ja mutkikkaat ihmissuhdekuviot.

Tanssiaiset, naimakaupat ja liike-elämän haasteet värittävät porvariperheen elämää uuden vuosisadan kynnyksellä historiallisessa Porissa. Aleksandran tytär Daalia on naimisissa Justinin kanssa, ja Kohlin kauppahuone ja sikuritehdas pitävät perheen kiireisenä. Jälkikasvulla on kuitenkin omat suunnitelmansa tulevaisuuden varalle.

Kenraalikuvernööri Nikolai Bobrikovin synkkä varjo häilyy kaiken yllä, mutta satamakaupungin asukkailla on unelmia ja toiveita kuten ennenkin. Sukupolven vaihdos ja erilaiset toiveet tulevasta vaativat ratkaisujaan. Kohtalo kuitenkin puuttuu arvaamattomalla tavalla elämän kulkuun.

Leila Tuure (s. 1938) on historiallisista romaaneistaan tunnettu porilaissyntyinen kirjailija, joka on työskennellyt myös historianopettajana. Tuuren tarinoissa menneet vuosisadat heräävät ihastuttavasti eloon ja erilaiset ihmiskohtalot saavat äänensä kuuluviin.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone