Jump to content
Cover for D niin kuin dollari
Isbn: 978-87-2687-075-6
Publisher: Saga Egmont
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: July 2021
Narrator: Annina Rubinstein
Length: 7 hours 19 minutes

Audiobook

D niin kuin dollari

Kun Alvin Limardo niminen mies palkkaa yksityisetsivä Kinsey Millhonen, Millhone ei arvaa, minkälaiseen sekavaan vyyhtiin hän sotkeutuu. Millhonen tehtävänä on etsiä käsiinsä muuan 15-vuotias poika, jolle Limardo haluaa luovuttaa arvokkaan shekin. Pian käy kuitenkin ilmi, ettei Alvin Limardoa ole olemassa. Limardoa näytellyt mies on vastikään vapautunut vankilasta, hän on moniavioinen ja yleisesti vihattu. Kaikki muuttuu entistä sekavammaksi, kun mies tapetaan. Mistä oikein on kysymys? Ja miksi mies halusi lähettää arvokkaan shekin 15-vuotiaalle pojalle?

"D niin kuin dollari" on neljäs osa Sue Graftonin jännittävässä aakkosdekkarisarjassa.

Yhdysvaltalainen kirjailija Sue Grafton (1940–2017) tunnetaan erityisesti yksityisetsivä Kinsey Millhonen elämästä kertovista dekkareista. Grafton opiskeli englannin kieltä Louisvillen yliopistossa. Ennen dekkaristin uraa hän työskenteli muun muassa käsikirjoittajana.

A niin kuin Alibi, B niin kuin Beretta, C niin kuin Callahan... aakkosdekkarit johdattavat lukijan keskelle yksityisesivä Kinsey Millhonen jännittäviä tutkimuksia, joista ei puutu vauhtia eikä käänteitä.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone