Jump to content
Cover for Aistiharha
Isbn: 978-87-2668-510-7
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Crime & Mystery
Accessible since: August 2021
Narrator: Hannamaija Nikander
Length: 6 hours 50 minutes

Audiobook

Aistiharha

Kun Lena muuttaa puolisonsa kanssa Solåsin alueelle maaseudulle, hän aistii naapuritalossa saman tien jotakin outoa. Miksi kaikki talon verhot ovat kiinni?

Lena ei tiedä, että joku katselee häntä samaisesta talosta. Talossa asuu Janne, joka on hiljattain tullut jätetyksi. Pian Janne kokee myös lisää vastoinkäymisiä ja saa potkut työpaikaltaan. Kun Lenasta tulee yllättäen Jannen fysioterapeutti, hän ei vielä arvaa, ettei tähän mieheen kannattaisi tutustua lähemmin...

'Aistiharha' on Susanne Schemperin hyytävä trilleri mielen hajoamisesta ja pakkomielteiseksi yltyvästä ihastuksesta. Se on itsenäinen jatko-osa teoksille 'Sikolätti' sekä 'Ota sieluni mun'.

Susanne Schemper on ruotsalainen kirjailija, joka on syntyjään Halmstadista. Päivisin Schemper työskentelee kehityspäällikkönä Göteborgin kaupungilla, mutta vapaa-aikanaan hän pyrkii kirjoittamaan mahdollisimman paljon.

Solingen taajama sijaitsee vain noin tunnin päässä Halmstadin keskustasta. Pienestä koostaan huolimatta Solingessa ehtii tapahtua monia järkyttäviä tapahtumia – ainakin Susanne Schemperin kolmiosaisessa "Solingen"-sarjassa.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone