Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: HUOM! Biblio-palvelun sopimus päättyy 22.3., sen jälkeen lainat eivät enää ole käytettävissä.
Omslagsbild för Hylynetsijä
Isbn: 978-91-8000-341-4
Förlag: Word Audio Publishing
Kategori:
Romaner Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: september 2021
Uppläsare: Karoliina Kudjoi
Length: 14 timmar 32 minuter

Ljudbok

Hylynetsijä

Murha ravistelee pienen merenrantakaupungin idylliä

Dennis Wilhelmsson jää virkavapaalle Göteborgin poliisista ja matkustaa Smögenille, lapsuutensa saarelle, käsittelemään keväällä kohtaamaansa elämänkriisiä. Kesästä ei kuitenkaan tule niin rauhallista ja harmonista kuin hän suunnitteli. Nuori mies löydetään kuolleena Smögenin satama-altaasta, ja Dennisin vanha ystävä katoaa jälkiä jättämättä. Vasten tahtoaan Dennis ajautuu mukaan Sotenäsin kaikkien aikojen merkittävimpään murhatutkintaan.

Smögenillä Dennis tutustuu poliisikokelas Sandra Haraldssoniin. Tämä nuori, kunnianhimoinen ja suorasanainen nainen koskettaa jotain Dennisissä, ja hitaasti mutta varmasti Dennisin sisin alkaa parantua. Hän ei kuitenkaan aavista, että sukutukija, ruotsalaisamerikkalainen Anthony on löytänyt Smögenin historiasta ihmisiä ja tapahtumia, jotka muuttavat hänen kohtalonsa pysyvästi.

Ruotsalainen Anna Ihrén kulkee Viveca Stenin ja Camilla Läckbergin jalanjälkiä kirjoittamalla pikkukaupunkiin sijoittuvia murhamysteerejä. Hylynetsijä on ensimmäinen osa Smögenin idylliseen merenrantakylään sijoittuvassa jännityssarjassa. Smögenin jylhät rannikkomaisemat, äärimmäiset sääolosuhteet ja pikkukylän salaisuudet ovat lumonneet kymmenettuhannet lukijat ja kuuntelijat Ruotsissa.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone