Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: HUOM! Biblio-palvelun sopimus päättyy 22.3., sen jälkeen lainat eivät enää ole käytettävissä.
Omslagsbild för Aavelaiva
Isbn: 978-87-2694-141-8
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: oktober 2021
Uppläsare: Teemu Mäkinen
Length: 4 timmar 15 minuter

Ljudbok

Aavelaiva

Siitä lähtien, kun Turo-ukko karkoitettiin mökistään, hän on asustanut rannassa yksinään olevassa aluksessa, jota hän on pitänyt omana valtakuntanaan. Kun hän eräänä iltana palaa kalanmyyntireissulta, hän huomaa kaksi merkittävää asiaa. Ensinnäkin joku on käynyt laivassa hänen poissa ollessaan, ja toiseksi hän löytää alukseen kätketyn ruumiin. Hyistä tapausta lähtee selvittämään legendaarinen salapoliisi Klaus Karma.

Aavelaiva vuodelta 1943 on Outsiderin eli Aarne Haapakosken jännitysromaani, joka ei jätä kylmäksi. Kertomuksessa seikkailee arkkitehti-salapoliisi Klaus Karma, josta on kehkeytynyt uransa aikana kauhistuttavien tapausten konkariselvittäjä.

Aarne Viktor Haapakoski (1904–1961), joka tunnettiin kenties parhaiten nimellä Outsider, oli suomalainen kirjailija ja toimittaja. Yli 2500 tarinaa uransa aikana kirjoittanut Haapakoski käytti runsaasti eri salanimiä. Hänen tunnetuimpiin teoksiinsa lukeutuvat muun muassa Kalle-Kustaa Korkin seikkailut ja Pekka Lipposen seikkailut 1940-luvulta lähtien.

Klaus Karma on älykäs ja omaperäinen arkkitehti, joka on kunnostautunut myös salapoliisina. Karma-sarjassa hän seikkailee rikosten ja murhamysteerien maailmassa 1900-luvun alun Suomessa.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone