Jump to content
Cover for Kolmikko luolajahdissa
Isbn: 978-87-2807-361-2
Publisher: Saga Egmont
Category:
Children's books 6-9 years
Accessible since: October 2021
Narrator: Joonas Kaariainen
Length: 2 hours 10 minutes

Audiobook

Kolmikko luolajahdissa

Jalkapallointoilijat Valtteri ja Ville tähtäävät joukkueineen kesäcupin loppuotteluun. Siinä ohessa ystävykset löytävät Sumo-bulldoggin kanssa maastosta luolan, joka herättää heidän mielenkiintonsa. Luolassa on tehty esihistorialliseen tutkimukseen liittyviä kaivauksia, mutta ilman tuloksia. Kaivaukset on kuitenkin aloitettu kaikessa hiljaisuudessa uudelleen. Kolmikko päättää suorittaa omaa tutkimustyötä selvittääkseen, mikä luolassa on niin tärkeää ja salaperäistä.

Kolmikko luolajahdissa on Kari Vaijärven lastenkirja Valtterin ja Villen salapoliisiseikkailuista. Teos on Kolmikko-kirjasarjan toinen osa.

Kari Vaijärvi on kirjailija ja runoilija, joka kirjoittaa erityisesti lasten- ja nuortenkirjoja. Hänet on palkittu muun muassa lastenkulttuurin valtionpalkinnolla (1992) ja tiedonjulkistamisen valtionpalkinnolla (2018).

Ville ja Valtteri ovat innokkaita jalkapalloilijoita – ja salapoliiseja! Kaverusten uteliaisuus johtaakin usein villeihin seikkailuihin. Yhdessä bulldoggi Sumon kanssa kolmikko tutkii jännittäviä tapauksia aina ryöstöistä salakuljetuksiin.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone