Jump to content
Cover for Kolmikko eurojahdissa
Isbn: 978-87-2807-362-9
Publisher: Saga Egmont
Category:
Children's books 6-9 years
Accessible since: October 2021
Narrator: Joonas Kaariainen
Length: 1 hour 50 minutes

Audiobook

Kolmikko eurojahdissa

Kymmenvuotiaat Valtteri ja Ville ovat jalkapallointoilijoita, joiden uteliaisuus johtaa usein kutkuttaviin seikkailuihin. Yhdessä Sumo-koiran kanssa pojat tykkäävät katsella asioita, jotka tapahtuvat itään vievän valtatien parkkipaikalla. Tällä kertaa tapahtumat vaikuttavat erityisen mielenkiintoisilta, kun pojat lukevat uutisen väärennetyistä euroseteleistä, joita tulee Suomeen. Valtteri ja Ville yhdistävät tapauksen parkkipaikalla oleviin rekkaan ja mustaan autoon. He päättävät tutkia asiaa tarkemmin, jännittävin seurauksin...

Kolmikko eurojahdissa on Kari Vaijärven lastenkirja Valtteri ja Ville- nimisistä salapoliiseista, joiden uteliaisuus johtaa yllättäviin seikkailuihin. Teos on Kolmikko-lastenkirjasarjan avausosa.

Kari Vaijärvi on kirjailija ja runoilija, joka kirjoittaa erityisesti lasten- ja nuortenkirjoja. Hänet on palkittu muun muassa lastenkulttuurin valtionpalkinnolla (1992) ja tiedonjulkistamisen valtionpalkinnolla (2018).

Ville ja Valtteri ovat innokkaita jalkapalloilijoita – ja salapoliiseja! Kaverusten uteliaisuus johtaakin usein villeihin seikkailuihin. Yhdessä bulldoggi Sumon kanssa kolmikko tutkii jännittäviä tapauksia aina ryöstöistä salakuljetuksiin.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone