Jump to content
Cover for Tuhlaajatytär
Isbn: 978-87-2648-725-1
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Crime & Mystery
Accessible since: November 2021

E-book

Tuhlaajatytär

Florentyna Rosnovski on nuori nainen, jonka juuret ovat Puolassa. Rosnovskilta ei puutu tarmoa eikä tahtoa – hän on päättänyt pyrkiä Yhdysvaltain presidentiksi. Apuna hänellä on hänen isänsä Abel. Vaan kuinka Florentyna Rosnovskin tavoitteen mahtaa käydä? Onko Yhdysvallat valmis ensimmäiseen naispuoliseen presidenttiin? Rosnovskin täytyy valmistautua myös siihen, että kaikki eivät ole valmiita naisen valtaan – ja että vastustajat ovat valmiita tekemään mitä tahansa estääkseen Rosnovskin suunnitelmat. Elämää sekoittaa myös rakkaus, jota suvun on vaikeaa hyväksyä.

"Tuhlaajatytär" on Jeffrey Archerin jännittävä menestysromaani, joka on jatkoa teokselle Kane ja Abel.

Jeffrey Archer (s.1940) on englantilainen kirjailija ja poliitikko. Hänet tunnetaan erityisesti "Clifton-kronikka" -kirjasarjasta, johon kuuluu seitsemän osaa. Archer on julkaissut kymmenittäin romaaneja sekä novellikokoelmia. Hän julkaisi esikoisteoksensa "Miljoonan dollarin petos" vuonna 1976.

Wladek Koskiewicz ja William Kane vihaavat toisiaan enemmän kuin mitään muuta. Kohtalo sitoo suvut kuitenkin yhteen yllättävällä tavalla Jeffrey Archerin jännittävässä kirjasarjassa.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone