Jump to content
Cover for Ja siihen liittyy tarina
Isbn: 978-87-2648-751-0
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Short stories Crime & Mystery
Accessible since: November 2021
Narrator: Joonas Kaariainen
Length: 8 hours 47 minutes

Audiobook

Ja siihen liittyy tarina

Kun vanha herra saa onnittelut itse kuningattarelta satavuotispäivänään, hän otaksuu vaimon saavan samanlaisen onnittelun kolmen vuoden päästä. Vaimon syntymäpäivänä hän yllättyy kuitenkin toden teolla...

Mitä tapahtuu, kun sokea mies ihastuu kahvilassa vieressään istuvaan naiseen? Mies luottaa kuuloaistiinsa, mutta jääkö hänellä jotakin olennaista huomaamatta?

Italiassa matkustava nuori mies yrittää etsiä epätoivoisesti vapaata hotellihuonetta. Kun hän kohtaa eräässä hotellissa kauniin vastaanottovirkailijan, hänen päämääränsä unohtuu. Mies ei kuitenkaan arvaa, että tämä nainen kertoo missä kaappi seisoo.

Jeffrey Archerin "Ja siihen liittyy tarina" sisältää viisitoista kiehtovaa novellia, joista kymmenen perustuu tositapahtumiin. Kokoelma sisältää seuraavat tarinat:

1. Umpirakastunut sinuun* 2. Kuningattaren syntymäpäiväsäihke* 3. Korkeat korot* 4. Sokkotreffit 5. Pankkiirin testamentti* 6. Huiputus* 7. Jään henkiin* 8. Silmää taiteelle 9. Ainoastaan jäsenille* 10. Epädiplomaattinen diplomaatti* 11. Irlantilainen onnenpekka* 12. Poliittisesti korrekti 13. Parempi tuntea vihollisensa 14. Majatalossa ei ollut tilaa 15. Kastiton*

* Perustuu tositapahtumiin


Jeffrey Archer (s.1940) on englantilainen kirjailija ja poliitikko. Hänet tunnetaan erityisesti "Clifton-kronikka" -kirjasarjasta, johon kuuluu seitsemän osaa. Archer on julkaissut kymmenittäin romaaneja sekä novellikokoelmia. Hän julkaisi esikoisteoksensa "Miljoonan dollarin petos" vuonna 1976.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone