Jump to content
Cover for Kolmas maa
Isbn: 978-95-2364-235-5
Publisher: Aula & Co
Category:
Novels
Accessible since: December 2021
Narrator: Anna Saksman
Length: 6 hours 22 minutes

Audiobook

Kolmas maa

”Sellainen oli Kolmas maa, raja rajan sisällä, paikka jossa yhdistyivät itäinen ja läntinen vuoristo, hyvä ja paha, taru ja todellisuus, elävät ja kuolleet.”

Kulkutaudin ja köyhyyden takaa-ajama Angustias Romero saapuu syrjäisille rajaseuduille Mezquite-nimiseen kylään hulluuden partaalla häilyvän miehensä ja kuolleiden kaksosvauvojensa kanssa. Kylä kuhisee laittomia siirtolaisia ja naisia, jotka pyrkivät parempaan elämään, mutta joutuvat henkensä pitimiksi myymään hiustensa lisäksi lopulta myös itseään.

Angustias löytää tiensä Kolmanteen maahan, laittomalle hautausmaalle, jota hoitaa pahamaineinen nainen nimeltä Visitación Salazar. Siellä naiset joutuvat taistelemaan tontin hallinnasta palkkamurhaajia ja huumekauppiaita vastaan takapajuisessa maailmankolkassa, missä kaikki, myös rajaseutujen legendat ja uskomukset, on valjastettu palvelemaan vallanjanoisia kuolevaisia.

Karina Sainz Borgo syntyi Venezuelassa vuonna 1982. Viitisentoista vuotta sitten hän muutti Espanjaan El Nacional -lehden kirjeenvaihtajaksi ja on kirjoittanut sekä kauno- että tietokirjoja. Sainz Borgolta on aiemmin julkaistu suomeksi romaani Caracasissa on vielä yö.


”Tulin Mezquiteen etsimään Visitación Salazaria, naista joka sittemmin hautasi lapseni ja opetti minut hautaamaan muiden lapsia. Kävelin maailman loppuun saakka, tai sinne mihin uskoin maailmani loppuvan. Kohtasin hänet eräänä toukokuisena aamuna korkean hautaseinän äärellä. Hänellä oli jalassaan punaiset trikoot ja työsaappaat ja päässä värikäs huivi. Pään ympärillä pyöri ampiaiskruunu. Hän oli kuin tunkiolle harhautunut musta madonna.”


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone